Κατάλαβες τώρα;


Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγαν εθνικιστή όταν έλεγες ότι αγαπάς την πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Γι αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από εθν και ελλ ήταν εμπόδιο όταν ακούγεται στο μαντρί του εκσυγχρονισμού που μας μπουζούριασαν.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγαν ρατσιστή; Γιατί σε πολύ λίγο δε θα είσαι «ιδιοκτήτης» της πατρίδας σου. Θα είσαι κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες και στους υπαλλήλους τους που θα παριστάνουν την κυβέρνηση.
Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσαμε την Παιδεία και την υποβιβάσαμε σε Εκπαίδευση; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3,60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους που ......
απλώσανε στη χώρα σου, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις πίτσες με το παπί στα πάρτι του Χριστοφοράκου.
Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΑΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)

«Αγανακτισμένοι» Έλληνες και στο Λονδίνο

Η πλατεία Συντάγματος ξεσηκώνει τους Ελληνες στο Λονδίνο. Την Τρίτη 28 Ιουνίου, ημέρα γενικής απεργίας στην Ελλάδα, οι Ελληνες που ζουν στο Λονδίνο διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στην ελληνική πρεσβεία, στις 7 μ.μ.
Στο κάλεσμά τους αναφέρουν ότι διαμαρτύρονται διότι το ελληνικό Κοινοβούλιο ψηφίζει τις περικοπές που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και ζητούν από τους Βρετανούς «αλληλεγγύη στους ελληνικούς αγώνες».
Ηδη, σε συγκεντρώσεις Βρετανών συνδικαλιστών, εργαζομένων και φοιτητών εκδηλώνεται η υποστήριξή τους στους απεργούς και όσους αντιδρούν στο Μνημόνιο.     ΠΗΓΗ