Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΣΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ

Εγκαινιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2008 αυτή η "παγωμένη Κιβωτός του Νώε" και τώρα βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα με την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ Μπαν κι Μούν σε αυτήν, πριν την σημαντική Διεθνή Διάσκεψη για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη το Δεκέμβριο του 2009.

Γιατί ΔΕΝ πήγα στο Σύνταγμα.



της Κικής Πετρίτη:
Μεγάλωσα στην εποχή της αφθονίας, την δεκαετία του '80 και μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι περισσότεροι συνομήλικοι μου κάπως έτσι θυμούνται εκείνη την εποχή.Βλέπετε μόλις είχαν ανοίξει τα ταμεία του κράτους και σχεδόν όλοι έτρωγαν μπουφέ (σε αντίθεση με το σημερινό αλά καρτ μενού).Μεγάλωσαμε, σπουδάσαμε, βρήκαμε δουλειά και νομίζαμε ότι η εποχή της αφθονίας θα συνεχιστεί, αλλά που λεφτά; που δουλειά για πολλούς. Το life style όμως μια εποχής που έφυγε έμεινε στο DNA μας...

Μπράβο κύριε Παπαϊωάνου. Αφού τιμωρήθηκαν όλοι οι εγκληματίες, ας τα βάλουμε με τα blogs

Όταν ο ΓΑΠ μίλαγε για παγκόσμια διακυβέρνηση, εσύ νόμιζες ότι μίλαγε για Μonopoly. Όταν οι "ανώνυμοι" bloggers έλεγαν για την νέα τάξη πραγμάτων και ότι η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο για την εφαρμογή της, ακολουθούμενη από τα υπόλοιπα "PIGS" με πρώτη την Πορτογαλία, εσύ νόμιζες ότι αυτά γίνονται μόνο στη Μετρόπολη και θα μας σώσει ο Batman.
Και μετά άρχισες να καταλαβαίνεις τι παίζεται. Έλεγχος των διαδηλωτών με "τυχαίους" κουκουλοφόρους και πόλεμο χημικών. Συμφωνία για έλεγχο των βασικών υπουργείων απόρροια του μεσοπρόθεσμου. Έλλευση του νέου "Γερμανού" πρωθυπουργού επικεφαλής ομάδας 25 "επίλεκτων".

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι"; WOW

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι";

Ακριβως οπως το λεει ο τιτλος ηταν και η υποθεση της σειρας ,η ιστορια και η καθημερινοτητα μιας πενταμελους οικογενειας στην εξοχη και στα λιβαδια .