SOS...H Σφαγή του Διστόμου - Δεν ξεχνάμε!



Πριν από 70 χρόνια, οι  Γερμανοί ναζί ήρθαν σε αυτή τη χώρα να την καταλάβουν, να την υποτάξουν. Ο Ελληνικός Λαός αντιστάθηκε και γι αυτό τον κατέσφαξαν. Μια από αυτές τις σφαγές είναι και του Διστόμου. Το Διεθνές δήθεν Δικαστήριο της Χάγης έδωσε ακόμα ένα χτύπημα στους ατιμασμένους, αδικοχαμένους νεκρούς και τους απογόνους τους, για να μας θυμίσει έτσι πως οι διεθνείς οργανισμοί μπορεί και να είναι εθελόδουλοι, και να υπακούουν σε εντολές και συμφέροντα που καμιά σχέση δεν έχουν με το δίκαιο των λαών.

(Frau Merkel, das Lächeln ist das Recht aller Völker, so klickte ich auf dem Bild) ..κα Μέρκελ,το χαμόγελο ειναι δικαίωμα όλων των λαών,γι αυτό κανε κλίκ στη φωτόγραφία σου (διαδώστε το, να φτάσει στη Γερμανία)




ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΑΓΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ!

Το έδωσε με κάθε επισημότητα το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης - Η Ιταλία παραβίασε την ασυλία της Γερμανίας αναφέρει η απόφαση - Απορρίφθηκαν οι ελληνικές θέσεις για αποζημιώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (κλικ)
Οι Έλληνες κέρδισαν τον πόλεμο, οι Γερμανοί τη (δικαστική) μάχη. Όπως αυτή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, που την Παρασκευή έδωσε άσυλο στις θηριωδίες των Ναζί και δικαίωσε τη Γερμανία στην υπόθεση της καταδίκης της, σε ιταλικό δικαστήριο.