SOS.....Διαβάστε όλα τα κείμενα του νέου μνημονίου!!!!












Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Ρομποτής Kατατέθηκαν, αργά χθες το βράδυ μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη νέα δανειακή σύμβαση και το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων καθώς και τα κείμενα του μνημονίου που θα υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση με την τρόικα των δανειστών.

"Κάνε υπομονή πατρίδα μου αγαπημένη."

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Τον Ιούλιο του 1974 η Ελλάδα και ο λαός της υποδεχόταν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως Εθνικό ήρωα, προκειμένου να αναστηλώσει μια Ελλάδα από την υποτιθέμενη καταστροφή που είχε επιφέρει η «επάρατος» δικτατορία των Συνταγματαρχών.
Όμως, δυστυχώς, εκείνος έβαλε τα σαθρά θεμέλια δημιουργίας ενός κράτους που στηρίχθηκε στις πελατειακές σχέσεις κράτους και πολιτών και ενός κράτους που θα είχε τη δυνατότητα να καταπατεί τους.,..

Οι 10 μεγάλες πλάνες που έχουν ειπωθεί για την ελληνική κρίση.......

Από τη στιγμή που ξέσπασε η ελληνική κρίση χρέους, τα περισσότερα διεθνή media επιδόθηκαν σε μία πλειοδοσία αρνητικής διαφήμισης, η οποία μάλιστα συμπεριλάμβανε και αρκετή δόση υπερβολής, αν όχι προσβολής.
Το Ινστιτούτο «Ρόζα Λούξεμπουργκ» παρουσιάζει και αμφισβητεί την υπόσταση των δέκα πιο μεγάλων πλανών, που ειπώθηκαν για την ελληνική κρίση χρέους: