Aνοιχτή επιστολή του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου. Δημιουργία στρατοπέδου συγκετρώσεως στη Νεάπολη Κοζάνης......

Η επιστολή του κ. Παύλου έχει ως εξής:
«Είτε το θέλουν οι τοπικές κοινωνίες, είτε όχι, είτε το θέλετε, είτε όχι, θα γίνει» είπε ο κ. Χρυσοχοίδης και από τηλεοράσεως, αλλά και στους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών δηλαδή στο Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, στον Αντιπεριφεριάρχη, στην Δήμαρχο Βοίου, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βοίου τον οποίο απρεπώς διέκοψε και τον χαρακτήρισε σαν λαϊκιστή, «είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα» λέει βέβαια ο λαός μας και στους τοπικούς Βουλευτές, σχετικά με την δημιουργία στρατοπέδου συγκεντρώσεως, γιατί περί αυτού πρόκειται, στην Νεάπολη Κοζάνης.

Ποιος φταέι; Το ΚΚΕ! Φταίει γιατί δεν ......συνεργάζεται με άλλα "Αριστερά" κόμματα.

επεξεργασία φωτο Θ.Σμυρνιός
 Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες του πιο εφιαλτικού σεναρίου, που πρωταγωνιστές και ταυτόχρονα θεατές είμαστε  εμείς οι  ίδιοι.
Όμως αδυνατούμε να δώσουμε μια αξιόπιστη απάντηση στους τρόπους και τις μεθόδους για τις πιθανές διεξόδους. Αποδεχτήκαμε τους ρόλους που μας χρέωσαν, χωρίς να έχουμε διαβάσει το σενάριο και σήμερα αυτοσχεδιάζουμε  προσπαθώντας να καταλάβουμε τι εννοεί  ο ποιητής και που το πάει ο σεναριογράφος.
Ξαφνικά συνειδητοποιούμε ότι όλο αυτό που ζούμε είναι η πραγματικότητα, είναι η αληθινή ζωή και  δεν θα τελειώσει με  χειροκρότημα.