ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ!!!!VIDEO EVERYONE MUST SEE!!

Financial Times:”Μήπως οι Έλληνες γελάσουν τελευταίοι”;

”Η χρεοκοπία θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και η συνεπακόλουθη μετάδοση της κρίσης θα είναι ζημιογόνος για την Ευρώπη. Αυτή είναι η κοινή εκτίμηση. Η συζήτηση που διεξάγεται περιστρέφεται μόνο στο πόσο ισχυρή θα είναι η μετάδοση της κρίσης και ποιος θα πρέπει να είναι ο χειρισμός για τα υπερχρεωμένα κράτη αλλά και για τους μεγάλους χρηματοδότες της Ε.Ε.

Ο Νίτσε για τους Ελληνες το 1872: Κανείς δεν μπόρεσε να βρει το δηλητήριο που θα τους καταστρέψει

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο “Η Γέννηση της Τραγωδίας” (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ


Ο Ελληνικός λαός μίλησε.
Αποφάσισε ότι δε θέλει το μνημόνιο και την πολιτική που απορρέει από αυτό (η οποία εφαρμόζεται με μεγάλη αποτυχία τα τελευταία δυόμισι χρόνια) και ότι θα πάρει την εξουσία από τα δυο μεγάλα κόμματα και θα τη μοιράσει αλλού και ότι δεν έχει ενδοιασμό να τη δώσει και σε πολιτικές δυνάμεις που .... πρεσβεύουν ακραίες πρακτικές και μεθόδους και ότι δε θα δώσει απόλυτη εξουσία σε καμία από τις πολιτικές δυνάμεις, διότι δεν εμπιστεύεται απολύτως καμία από τις δυνάμεις αυτές.