ΠΡΟΣΟΧΗ

Ξεχάστε φιλαράκια ,όλα τα σκουπίδια που σας έχουν φυτέψει στο μυαλό. Πετάξτε από πάνω σας τις ετικέτες, «αριστερός», «δεξιός» και ειδικά εκείνη που λέει «Μαλάκας». Οι φτωχοί ποτέ δεν είχαν να μοιράσουν κάτι με τους άλλους φτωχούς. Μην τσιμπάτε στον διχασμό που πάνε να πλασάρουν οι κιναιδόπουστες που μας οδήγησαν εδώ. Ένας είναι ο εχθρός: Είναι ο αφέντης που προσκυνάνε όλες αυτές οι κωλόσαυρες που εμφανίζονται στα κανάλια,λέω εγώ. Δύο είναι τα στοιχεία πού είχε επισημάνει ο Ισοκράτης. «Εύνοια» και «Ομόνοια». Αυτά θέλουμε. Τα λεφτά ας τα πάρουν μαζί τους στον τάφο οι σκατάδες που τα πιστεύουν. Χαρτούρα είναι και σε λίγο δεν θα κάνουν ούτε για να σκουπίσουν την διάρροια από τις βρωμοκωλάρες τους.
ΒΑΝ

Παρέμβαση ΗΠΑ στο ΔΝΤ: «Aποτύχατε και είστε υπεύθυνοι! Βοηθήστε την Ελλάδα αλλιώς…Βέτο»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο ΗΠΑ-Γερμανίας αφού το Κογκρέσο των ΗΠΑ με επιστολή που έρχεται τώρα στη δημοσιότητα έστειλε την πρώτη προειδοποίηση προς την Κριστίν Λαγκάρντ και κατ” επέκταση στην Καγκελάριο Α. Μέρκελ.Την επιστολή όπως θα δείτε παρακάτω υπογράφουν 9 μέλη του Κογκρέσου και ένας Γερουσιαστής ενώ είναι απίστευτες οι απειλές που εκστομίζουν προς την Κ.Λαγκάρντ αλλά και τους υπεύθυνους του Ταμείου αφού τους «σφάζουν» με το γάντι ενώ τους τονίζουν ότι θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για τυχόν «ανεπιθύμητα» αποτελέσματα.
Την επιστολή που μπορείτε να διαβάσετε εδώ αναφέρει τα εξής:
«Σου στέλνουμε την επιστολή γιατί ανησυχούμε για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, των οποίων το ΔΝΤ είναι μέλος. Σε περίπτωση μη συμφωνίας δεν θα υπάρξει μόνο πλήγμα στην ελληνική και ευρωπαική οικονομία αλλά και στην παγκόσμια.Οι παρατεταμένες διαπραγματεύσεις και η πιστωτική ασφυξία που έχουν επιβληθεί στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα ώστε να αναγκάσει τους Έλληνες για παραχωρήσεις, έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στην ύφεση και καθιστούν δύσκολη την ανάκαμψη.Ανησυχούμε από τις πρόσφατες δηλώσεις αξιωματούχων του Ταμείου για την «σκληρή γραμμή» με την οποία απαιτούν από την Ελλάδα οικονομικές μεταρρυθμίσεις.